NBA x Nike SB Collection

NBA x Nike SB Collection

Nu skal vi lige kigge nærmere på et par sko vi har fået tilsendt fra Nike Store i denne uge.

Skoene er en del af en ny NBA x Nike SB Collection som er til salg i en meget begrænset periode i Nike Store.

NBA samarbejdet omfatter 3 sneaker silhouetter og lidt beklædning i form af et par lækre Hoodies og Bomber jakker.

NBA x Nike SB Collection er en kollektion der hverken er til skateren eller basketballspilleren. I hver fald er de ikke designet til at dyrke sport i. Der er derimod tale om en såkaldt Life Style’ release. Med andre ord, tag skoene på, kom ud i byen og før dig frem som du har lyst.

Alle skoene kommer med et lille lækkert Nike SB x NBA tag, man kan pille af og smide op på opslagstavlen. Flere af skoene kommer også med flere typer snørrebånd.

NBA x Nike SB Collection

Nike SB Zoom Blazer Low

Min favorit fra denne kollektion er uden tvivl de helt clean hvide Nike SB Zoom Blazer Low. En kridhvid sneaker fra top til tå og som også er ret lækker in-hand. Komforten er rigtig god, og materialerne er lækre. Jeg foretrækker at benytte strømer i en farve der fremhæver selve sneakeren. På on-foot billedet kører jeg en lækker pink strømpe fra Stance.

NBA x Nike SB Collection

White/Rush Blue/University Red/White
AR1576-114
Køb dem her!

Nike SB Dunk Low TRD

Her er der tale om en lidt mere speciel release. Alene den blå ‘Deep Royal Blue’ farve springer i øjnene ved første øjekast. At materialer er satin agtigt på overdelen gør ikke sneakeren mindre speciel. Ved første øjekast vidste jeg ikke helt hvad jeg skulle synes, men jeg må indrømme at den er vokset kraftigt på mig. Den afslappede silhouet i en lidt pimpet colorway fingerer faktisk fint. At skoene er super komfortable at tøffe rundt i gør den jo bare endnu federe.

NBA x Nike SB Collection

Deep Royal Blue/University Red/Deep Royal Blue
AR1577-446
Køb dem her!

Nike SB Zoom Bruin Low NBA

Den her lyserøde ‘Bubblegum’ colorway er også fin. Generelt har jeg et ‘soft spot’ for pink sneakers, men denne colorway klæder virkelig silhouetten.

NBA x Nike SB Collection

Bubblegum/University Red/Bubblegum
AR1574-669
Køb dem her!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.