Nye Nike Air Max 1 releases

I denne uge er der releaset en del nye Nike Air Max 1 colorways til både mænd, damer og børn og dem skal vi kigge nærmere på i et par indlæg.

Når det kommer til Air Max 1 silhouetten bliver jeg svag  og lod mig endnu en gang rive  med og nappede en af de nye colorways. Dem kan du kan se lidt on-foot billeder af lige her.

De nye Nike Air Max 1 releases har alle en overdel der på bedste vis kombinerer brugen af mange materialer. Overdelen består af både mesh, ruskind og læder. Enkelt og klassisk.

Du kan købe alle de nye Air Max 1 colorways i Nike Store lige nu.

Nye Nike Air Max 1 til herrer

En række nye colorways er releaset til fyrerne. Her ser du de 8 colorways der hver især kan et eller andet. Nogen af den er flashy andre mere afdæmpede men én ting er helt sikkert. Du går aldrig galt i byen med et par Air Max 1, der er både klassiske, moderne og har en rigtig god historie med i bagagen.

Du finder som sædvanlig det største udvalg af Nike Air Max 1 i Nike Store, men gør dig selv en tjeneste af aflægge butikker som den danske Size? Webshop, JD Sports, Rezet Store eller Caliroots et besøg.