KoRn x Adidas Originals Kollektionen 2024

KoRn x Adidas Originals Kollektionen 2024 repræsenterer en fusion af rå rock og sporty chic, som vil skille sig markant ud i gadebilledet. Med dette collab har Adidas og det ikoniske metalband KoRn, baseret i Californien, slået pjalterne sammen for anden gang for at tilbyde noget virkelig unikt til fans af både musik og mode.

KoRn x Adidas Originals Kollektionen 2024

Den første kollektion, så dagens lys sidst i 2023, og blev en stor succes, og den nyeste udgave lover ikke mindre. Hvert stykke tøj og tilbehør i kollektionen trækker på KoRns uortodokse stil og deres forkærlighed for de klassiske Adidas tredobbelte striber tracksuits.

En garderobe med attitude

Kollektionens højdepunkter stopper dog ikke her. Den omfatter også en langærmet T-shirt med grafisk tryk og Adidas’ signaturstriber langs ærmerne, tre par sokker og en kasket prydet med KoRns logo samt de ikoniske tre striber. Disse stykker suppleres yderligere af fodtøj, som begge fortsætter med at bygge på en kulturprægende arv. Her finder vi tilpassede versioner af Campus 2-silhuetten og en dristig nyfortolkning af Supermodified-sneakeren.

KoRn x Adidas Campus 2

Campus 2-skoene har fået en opdatering med en øvre del i pelset ruskind og diskrete KoRn detaljer, mens Supermodified-modellen byder på iøjnefaldende lysegrønne akcenter og er en eksklusivitet for KoRns web-butik. Farverne på begge sneakers er inspireret af de eftertragtede vintage KoRn T-shirts, som blev lanceret under albumcyklussen til “Follow the Leader”.

KoRn x Adidas Supermodified

KoRn x Adidas Originals: Mere end bare mode

Udover skoene inkluderer kollektionen grafiske indlægssåler, ekstra snørebånd i flere farver, et sæt tykke snørebånd, fire stickers, en guitarplektar-nøglering, og en co-brandet turstil boks, der fuldender oplevelsen. Denne anden udgave af samarbejdet mellem Adidas Originals og KoRn vil være tilgængelig fra den 15. maj på adidas.com, KoRn web-butik og hos udvalgte forhandlere.

KoRn x Adidas Originals Kollektionen 2024

 

Køb dit Adidas gear her

Vores personlige go-to forhandlere er, Adidas, Naked, Size?, JD Sports, End Clothing og 43einhalb for at nævne et par stykker.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 25%

I NIKE STORE

Rabatkode: SUN24

Gælder ikke nedsatte varer og ved køb over 370 DKK.

bestil inden 27. maj kl. 9.00