Jordan Wings Kollektionen – et nyt syn på luksuriøs streetwear

Udgivet i begrænsede mængder over hele Kina, markerer Jordan Wings Kollektionen sig som Jordan Brands mest prestigefyldte produktserie til dato. Hvert enkelt produkt er håndlavet i Italien og fremhæver Jordan Brandets dedikation til minutiøst håndværk, eksklusive materialer og en ufravigelig forpligtelse til kvalitet.

Kollektionen ærer de grundelementer, der har cementeret Jordan brandets ikoniske status inden for sport, kultur og stil – fra 1984 til i dag – og løfter dem til et arvestykke, der er skabt til at vare generationer.

Eksklusive designs fra Jordan Wings Kollektionen.

Kollektionens beklædningsdele omfatter en række tidløse basketballinspirerede silhuetter såsom en hættetrøje, en collegejakke, diamond-shorts og et sæt joggingtøj. Intet er sparet for at bringe de fineste materialer til disse beklædningsstykker, der viser alt fra blødt lammeskind til cashmereblandinger og premium fleece.

Andre dele, såsom hættetrøjer og T-shirts, der er designet med elegant enkelhed, er inspireret af Jumpmans arv, inklusive detaljer, der er mesterligt fuldført over tid. For eksempel er Jordan Wings nettrøjen inspireret af et nylon basketballnet og blev håndsyet af italienske håndværkere over syv timer for at opnå nettes realistiske egenskaber. Tilbehøret tager udgangspunkt i de klassiske proportioner fra Jordan Wings-logoet, hvad enten det er gennem mønstre eller dimensioner, som den vingeformede luksuspung, fremstillet i det fineste kalveskind.

Læs også om de 4 par Sneakers fra Jordan Wings Kollektionen.

Jordan Brand Wings Kollektionen lanceres eksklusivt i Beijing i marts 2024.

Køb dit Nike gear her

Vores personlige go-to Nike forhandlere er, Nike Store, Naked, Size? og JD Sports for at nævne et par stykker.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.