JJJJound x Adidas Samba: Et genopfundet ikon

Når kreative kræfter som JJJJound og Adidas Originals går sammen, opstår der noget magisk. Denne måned markerer starten på en ny æra med deres samarbejde på den ikoniske Samba-model, udført med uovertruffen håndværksmæssig dygtighed i Adidas’ Scheinfeld-fabrik i Tyskland.

JJJJound x Adidas Samba

JJJJound x Adidas Samba: En fusion af design og historie

Samarbejdet mellem Adidas Originals og det Montreal-baserede designstudio JJJJound repræsenterer en organisk syntese af fælles værdier og passion for design. Det første udspil fra deres partnerskab bringer en frisk fortolkning til Samba-silhuetten, præget af JJJJounds karakteristiske æstetik.

Grundlagt i 2006 af Justin R. Saunders som et digitalt “inspirationsboard”, har JJJJound udviklet sig til en anerkendt smagsdanner inden for kultur og design. Fra deres base i Montreal har studiet vokset sig til et kollaborativt designstudie, der inspirerer langt ud over designverdenen.

I ægte JJJJound-stil modtager Samba-sneakeren en luksuriøs læderopdatering i to farvekombinationer – sort med hvide striber og hvid med sorte striber. Men der er mere end hvad øjet ser, da hver eneste par er skabt med udsøgt øje for detaljer, forstærket af finesser som fælles branding på indersåler og specialfremstillede vintage hangtags, der fylder håndværket og Montreal-kollektivets ethos.

Sammen med lanceringen af de to Samba-sneakers følger en gennemtænkt kampagne, der hylder de håndværkere i Scheinfeld-fabrikken, hvis færdigheder har omsat samarbejdet til virkelighed. En serie af stemningsfulde bag-kulissen billeder og film kaster lys over det dygtige håndværk, der præger produktionen.

En fortælling om håndværk og autenticitet, det første drop fra Adidas Originals og JJJJound-samarbejdet bliver tilgængeligt d. 27. marts. Den sorte colorway vil være eksklusivt tilgængelig på JJJJound.com, mens den hvide version kan findes på bl.a. End Clothing og Adidas Store.

Køb dit Adidas gear her

Vores personlige go-to forhandlere er, Adidas, Naked, Size?, JD Sports, End Clothing og 43einhalb for at nævne et par stykker.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 25%

I NIKE STORE

Rabatkode: SUN24

Gælder ikke nedsatte varer og ved køb over 370 DKK.

bestil inden 27. maj kl. 9.00