James Bond x Adidas Ultra Boost

I anledningen af den 25. film om specialagenten kan vi kigge nærmere på et par James Bond x Adidas Ultra Boost releases.

Filmen der hedder ‘No Time to Die’ er som nævnt den 25. i rækken af James Bond film, og den her har været særligt længe ventet. Filmen skulle oprindeligt have haft premiere for mere end et år siden, men er blevet udsat pga. Covid-19 pandemien.

Filmen har været så dyr at producere at man ikke har kunne holde premiere for den før alle restriktioner var ophævet i de engelske biografer, hvor den forventes at slå alle salgsrekorder.

Den 30. september får filmen premiere i England og resten af Europa, og i den anledning skal vi kigge nærmere på to actionpacked sneakers fra Adidas. Det er tre par  Adidas Ultra Boost 20, der har stået model for ‘samarbejdet’ med James Bond.

Den ene model er inspireret af selveste 007, James Bond, mens en anden er inspireret af superskurken Lyutsifer Safin. Den 3. release er inspireret af en særlig actionscene fra filmen.

Du kan købe de to James Bond x Adidas Ultra Boost sneakers hos forhandlere som Adidas og Size? fra d. 24. september.

James Bond x Adidas Ultra Boost

Adidas Ultra Boost 20 ‘Black Tuxedo’

Denne sorte udgave er naturligvis spækket med overraskende features. Du finder 007 branding på hælen samt på indersålen. På pløsen finder du det ikoniske Bond pistol motiv. På indersiden af mellemfodstrukturen finder du skjulte lommer, der vil være en hemmelig agent værdig.

James Bond x Adidas Ultra Boost 20 Black Tuxedo

Adidas Ultra Boost 20 ‘White Tuxedo’

Hvor den sorte udgave er inspireret af 007’s sorte smoking og refererer denne til den hvide ditto. Efter min mening er denne colorway den flotteste af de fire, men det skal vi ikke diskutere, der er jo lige så mange holdninger, eller flere, som der er sneakers.

James Bond x Adidas Ultra Boost 20 White Tuxedo

Adidas Ultra Boost 20 ‘Villian’

Denne grå version er en decideret ondskabsfuld superskurk. Overdelen og hælen er farvet betongrå, inspireret af skurkens bunker der fungerer som hans tilholdssted. Det porcelæns-agtige udseende på snøresystemet er inspireret af skurkens maske, og hvis du går helt ned i detaljen vil du lægge mærke til at Torsionbaren der sidder i sålen er indfarvet og inspireret af den mystiske væske Safin bruger i filmen. På indersålen finder du en plantegning over Safins zen have og på pløsen en tilsvarende tegning af hans bunker.

James Bond x Adidas Ultra Boost 20 Villian

Adidas Ultra Boost 20 ‘Q Branch’

Denne version adskiller sig fra ‘James Bond’ udgaven, ved at være inspireret af en af filmens store actionscener. Et print på Boost mellemsålen, sammen med de grå syninger på overdelen giver den et carbon agtigt look, der giver mening hvis du ser filmen. Vi kan ikke sige mere…

James Bond x Adidas Ultra Boost 20 Q Branch

Alle tre modeller bliver naturligvis leveret i special-designede James Bond skoæsker, det manglede da bare med en så speciel release som disse.

Køb dit Adidas gear her

Vores personlige go-to forhandlere er, Adidas, Naked, Size?, JD Sports, End Clothing og 43einhalb for at nævne et par stykker.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.