Nike Træningssko

Guide: Nike Træningssko

Hvis du som jeg er fan af Nike sneakers benytter du dig sikkert også af Nike Træningssko når du rammer fitness centeret.

Mange er tilbøjelige til at benytte løbesko når de træner – men skal man egentlig det? …nej, det skal man ikke. I hvert fald ikke hvis man ønsker at få mest muligt ud af sin træning.

Løbesko hører til på løbebåndet: Hvis du starter eller slutter din træning med en tur på løbebåndet giver det selvfølgelig god mening at bruge løbesko, men så tag et par løbesko med i tasken og skift til dem når du har brug for det.

Nike Træningssko

I denne lille guide kigger vi nærmere på en række af de nyeste modeller af Nike Træningssko. Det drejer sig om modellerne Nike Metcom 3, Nike Free Train Virtue Hustle Hart, Nike Free TR 7 og Nike Romaleos 3. Nogen af modellerne er kun til mænd, andre til kvinder og endelig er nogen unisex modeller.

Crossfit skoen – Nike Metcom 3

Nike Metcom 3 er en unisex model der altså findes i både herre og damestørrelser og i en lang række colorways.

Metcom 3 modellen er en rendyrket Crossfit sko med en masse detaljer designet kun til at imødekomme de udfordringer du møder når der skal klatres i reb laves box jumps og burbees.
Nike Metcon 3

 

Til de tunge løft – Nike Romaleos 3

Nike Romaleos 3 er en unisex model der altså findes i både herre og damestørrelser og i en lang række colorways. Dog flest colorways til herrer, da der er flest mænd som dyrker ren vægtløftning.

Romaleos er bygget til tunge løft. Den yder ultra god stabilitet og sørger for at din fod står 100% fast i skoen, hvilket er meget vigtigt hvis man skal op og squatte +150kg.
Nike Romaleos 3

 

Den oplagte cardio-sko – Nike Free TR 7

Nike Free TR 7 er en unisex model der altså findes i både herre og damestørrelser og i en lang række colorways.

Free sålen giver en utrolig fleksibilitet og komfort under træningen, og netop denne model sikrer også at din hæl er låst fast under hele træningen, så skoen bliver siddende hvor den skal. Overdelen er konstrueret i en opdateret mesh, så dine fødder kan komme af med varmen.
Nike Free TR 7

 

All-round fitness – Nike Free Train Virtue

Nike Free Train Virtue er en herremodel og findes kun i herrestørrelser.

Virtue modellen låser foden fast under træningen med flere stretchbånd, mens Free-sålen tillader bevægelse i alle retninger. Desuden er denne model højere end de andre, og sidder tæt op over anklen. Dette kan være en stor fordel da mange føler, at skoen sidder bedre på foden.
Nike Free Train Virtue

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.