Golf Le Fleur X Converse SS19 Kollektionen

I dette indlæg skal vi kigge nærmere på Golf Le Fleur X Converse SS19 Kollektionen.

Som overskriften antyder er det kollektionen for forår og sommer 2019 vi her har fået billeder af. Disse billeder er skudt af End Clothing, hvor man også kan skrive sig op til at deltage i Raffle hvis man vil købe produkterne.

Det er musikeren Tyler, The Creator der endnu engang står bag de forskellige designs der denne gang er inspireret af Amerikansk arbejdstøj fra 60’erne. Det ses tydeligt på de to heldragter.

Ud over dragterne releaser også 2 par sneakers. Denne gang er der både en ‘lyseblå‘ og en ‘hvid‘ colorway af Converse One Star silhouetten. Skoene har naturligvis fået et ‘Golf Le Fleur’ touch i form af blomsterformen og tekster på siden af skoen. En detalje jeg personligt er vild med er den blomstrede sål, som tiltrækker øjet og giver skoen en eksklusivitet.

Golf Le Fleur X Converse SS19 Kollektionen

Fra d. 23. februar kan du få fingrene i kollektionen, men du skal nok være klar ved tasterne, da disse collabs plejer at være populære.

Besøg nedenstående Converse forhandlere hvis du er interesseret i kollektionen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.