Fuglene skriger

Både dem udenfor, men også de 2 små undulater hjemme i min stue. De kommunikerer vist.

Jeg trækker hurtigt i mine knickers, tager den første T-shirt i bunken, tænker ikke så meget over farven, da alt skal alligevel af, når jeg når gennemsvedt på mit job. Til gengæld giver jeg mig god tid at vælge mine kicks. Skifter mellem løbesko ret ofte og det er mine fødder meget glade for.

Pendler livet er blevet det nye sort- hvert fald i min bog. Jeg prioriterer mine ture på job og derfra igen og foretrækker at transportere mig på mine ben. Har man set mig i bilen, så har jeg været meget øm eller supertræt. Det sker ikke så tit.

Jeg lader flyde mine tanker og slappe af (lyder underligt faktisk), mærker den friske breeze og sætter farten op imod min arbejdsplads, som befinder sig omkring 8 km fra mit bopæl. Jeg vælger med vilje ruten gennem den smukke forårs park og lille skov. Alt er nærmest urørt og fredelig. Nogle gange er det dog lidt udfordrende og ganske få gange skal man kæmpe sig gennem mudder og vand, hvis regnen får sin vilje. Der er dog ingen vej tilbage (jo, det er, men koster ca. 4 km omvej) og man må så arbejde med det, man har.

Jeg tænker aldrig på mine ben, som bliver beskidte eller våde, det er mest synd for mine løbesko 😊 Hader grimme løbesko.

Dette er perfekt sæson for den passionerede løber, som går op i sin træning. Hele vinter knokler man i det kolde og ellers meget udfordrende og fantastiske smukke snevejr, men når forår hitter det danske land, høster man.

Der er mange ønsker, mange ambitioner og ekstrem mange løbeevents at vælge imellem. Personligt vil jeg gerne have de store masseløb og jeg vil have dem alle.

Man skal dog holde fokus, blive god til at løbe, selv nu efter 5 år, lærer jeg hele tiden. Konstant taler jeg med min Foam rulle, finder på forskellige arter af udstrækning , læser tip og tricks online i håb for at blive fri for skader, skavanker – alt dette for at blive lidt hurtigere løber.

Så jeg slipper for, at min lille dreng på 7 år overhæler mig ved målstregen – i hans fine lette og meget blå Nike sko.

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.