Fresh Prince x Nike Air Jordan 5

Will Smith fylder 50 år inden længe og det bliver blandt andet markeret med releasen af denne Fresh Prince x Nike Air Jordan 5.

Hvis du var barn eller ung i 90erne kan du ikke have undgået at stifte bekendskab med Will Smith i rollen som Fresh Prince der boede i sin onkels hus i Bel-Air i Los Angeles.

Serien som på dansk hedder “Rap fyr i L.A.” og på engelsk “The Fresh Prince of Bel-Air” blev vist over 6 sæsoner fra 1990-1995 blev kickstarten på Will Smiths storslåede karriere.

I serien slog han igennem som skuespiller, men blev med sin vovede stil også et stilikon for mange. Will blev oftest set i Jordans og en farverig spraglet tøjstil. Netod denne stil er inspirationen til den sneaker der i dag releaser som “Fresh Prince x Nike Air Jordan 5”.

Jordan 5 silhouetten har fået et par design twists der hylder netop serien “The Fresh Prince of Bel-Air”, samt den måde Will brugte sine sneakers på. Ofte blev han set i sneakers uden snørrebånd, hvorfor dennne model kommer helt uden snørrebånd, men med en pasform der bare er lige til at glide ned i. Det er heller ikke tilfældigt at netop Grape colorway’en er blevet valgt. Den benyttede han i en del episoder.

Striberne i indersålen er inspireret af hans farverige oversize t-shirts. Derudover finder du teksten “West Philadelphia” hvor Will orindeligt boede før han blev sendt på ophold i hans onkels familie.

Her kan du købe Fresh Prince x Nike Air Jordan 5

Skoene er indtil videre bekræftet til at release i Nike Store på Will Smith’s 50 års fødselsdag d. 25. september i USA.

Selv om det for tiden ikke er alle Jordan releases der stryger ud af døren hos Nike er der ingen tvivl om at den her er anderledes. Vi forventer kæmpe efterspørgsel og hvis den ender med at release i Europa skal du være klar på tasterne i det sekund de kommer på gaden.

Det er en sko for samlerne der rummer både god stil og en helvedes masse nostalgi.

Besøg vores store Sneaker Release Kalender hvis du vil følge med i de vigtigste kommende sneaker releases.

Fresh Prince x Nike Air Jordan 5