Ferrari x Puma Miami Collection: Hyldest til Racingarven

Ferrari x Puma Miami Collection: En æra af racing og design

Puma i samarbejde med Scuderia Ferrari HP er stolte over at præsentere Miami Limited Edition Collection. Inspireret af den rige arv og ikoniske øjeblikke fra Scuderia Ferrari HP, betaler kollektionen hyldest til de historiske farver, som er en del af det Dansende Hests racinghistorie fra 60’erne til 70’erne.

Inspireret af historiske øjeblikke

Hentet inspiration fra afgørende øjeblikke i Scuderia Ferrari HP’s historie, inklusiv deres første Formel 1-sejr og de bemærkelsesværdige præstationer af legendariske kørere som John Surtees og Niki Lauda, fanger kollektionen essensen af passion, udholdenhed og uovertruffen succes.

Ferrari x Puma varsity jakke og team shirt fra Miami Collection

Disse triumfmomenter er indgraveret i racingsportens historiebøger, sammen med de ikoniske løb, hvor mestre som John Surtees steg til sejr i 1964, klædt i de tidløse blå nuancer støttet af Scuderia Ferrari HP’s mekanikere. Overgangen fra den blå racerkøredragt, der markerede Niki Laudas triumferende sejr i 1973, til den ikoniske røde, symboliserer udviklingen af en arv fyldt med passion og udholdenhed.

Nu, hvor vi vender tilbage til azzurro med Scuderia Ferrari Miami Limited Edition, genoplivner de klassiske blå toner ånden fra disse historiske øjeblikke og indfanger essensen af Scuderia Ferrari HP’s uovertrufne succes.

Den eksklusive kollektion

Miami Limited Edition introducerer igen de klassiske blå toner, der minder om holdets ikoniske racerkøredragter fra fortiden. Med markante stykker som varsity-jakken, teamtrøjen og Speedcat Pro racerskoen er kollektionen skræddersyet til den næste generation af Scuderia Ferrari HP superfans.

Denne lancering inkluderer også eksklusive tilbehør, der fanger essensen af Scuderia Ferrari HP’s ikoniske stil. Hvert stykke i denne kollektion afspejler den præcise håndværksmæssige kvalitet og opmærksomhed på detaljer, der er synonym med både PUMA og Scuderia Ferrari HP.

Slut dig til Charles Leclerc, Carlos Sainz og hele teamet, når de ifører sig de markante stykker fra denne kollektion, bærer azzurro-arven videre til næste generation af Scuderia Ferrari HP superfans og fortsætter arven med passion for racing.

Ferrari x Puma Miami Limited Edition Collection vil være tilgængelig til køb den 29. april hos udvalgte Puma forhandlere.

Køb dit Puma gear her

Vores personlige go-to Puma forhandlere er, Naked, Size?, End Clothing og JD Sports for at nævne et par stykker.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 25%

I NIKE STORE

Rabatkode: SUN24

Gælder ikke nedsatte varer og ved køb over 370 DKK.

bestil inden 27. maj kl. 9.00