Fear of God x Nike

Fear of God x Nike

I 2017 stod der Fear of God x Vans på et af de vildeste sneakerdrops, men i 2018 hedder det med stor sandsynlighed Fear of God x Nike. Det har manden bag Fear of God som også er designet på brandet, skrevet som kommentar til et post på Twitter som du kan se længere nede på siden.

Samarbejdet mellem Vans og Fear of God i 2017 blev udsolgt i hele verden på få sekunder. Tre silhouetter som hurtigt fik skyhøje resell-priser. Samarbejdet i 2018 ved vi ikke meget om endnu. Det kan i realiteten både hedde Fear of God x Nike og Jerry Lorenzo x Nike ligesom vi har set det med Riccardo Tisci fra Givenchy.

Hvornår kan vi forvente Fear of God x Nike?

Siden Lorenzo skrev nedenstående kommentar rundt omkring på sociale medier har han slettet det. Hvorvidt det betyder at dette collab ikke finder sted eller om det blot er gjort for at skabe lidt nysgerrighed vides ikke, men vi tror på det sidste. Han har desuden også lagt dette billede op på sin Instagram profil, hvor han siger at der ikke er nogle bekræftede information omkring Fear of God x Nike.
Hvis du gerne vil vide mere om Lorenzo og brandet Fear of God, så brug et par minutter på videoen nedenfor, hvor UNKNWN tager en snak med ham.

Fear of God x Nike

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 25%

I NIKE STORE

Rabatkode: SUN24

Gælder ikke nedsatte varer og ved køb over 370 DKK.

bestil inden 27. maj kl. 9.00