Endrick er blevet en New Balance atlet

Der er spændende nyheder fra New Balance Football-fronten! Den brasilianske teenage-sensation Endrick er blevet annonceret som den seneste tilføjelse til brandets voksende liste af atleter. Med hans talent og kulturelle indflydelse markerer den 17-årige Endrick startskuddet til New Balances engagement i at støtte den næste generation af fodboldtalenter.

Endrick tilslutter sig New Balance Football:

  • Fodboldverdens Hotteste Talent: Endrick, blot 17 år gammel, er bredt anerkendt som en af de mest spændende unge fodboldspillere i verden. Han bringer sin formidable færdighed og karismatiske indflydelse med sig til New Balance Football-holdet.

Endrick skifter til Real Madrid i juli 2024, når han fylder 18 år.

Vi har kæmpe forventninger til ham, både som fodboldspiller og influencer og er overbeviste om at han vil være med til at sætte dagsordenen – måske også på sneakerscenen hvor vi er spændte på hvad New Balance har i ærmet til ham.

Køb dit New Balance gear her

Vores personlige go-to New Balance forhandlere er New Balance, End Clothing, Munk Store, Naked og Size? for at nævne et par stykker.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 25%

I NIKE STORE

Rabatkode: SUN24

Gælder ikke nedsatte varer og ved køb over 370 DKK.

bestil inden 27. maj kl. 9.00