Det nye Nike By You

Du kender det måske som Nike iD, men det har faktisk skiftet navn til Nike By You. For at det ikke skulle være nok, kommer der inden længe en helt ny oplevelse til dig i Nike Store.

Nu vil Nike nemlig lave om på den måde du selv kan customize og designe dine egne unikke sneakers, løbesko og fodboldstøvler.

Konceptet er egentlig som det plejer, hvor du, alt efter produkt, får mulighed for at vælge mellem forskellige farver og materialer. Det der er det nye, er selve interfacet hvor du med 3D modeller får en endnu bedre oplevelse og en endnu bedre mulighed for at forestille dig hvordan det endelige produkt kommer til at se ud.

Lanceringsdato for det nye Nike By You

Fra d. 15. april 2019 åbner Nike op for det nye Nike By You med en test der er værd at lægge mærke til.

Det er nemlig releasen af Nike Air Max 720/95 Heron Preston der bliver første sneaker vi kan lege med. Det bliver virkelig fedt at lege med farverne på silhouetten, der også lægger op til at du selv kan vælge hvilken sål du vil have på skoen. Her kan du f.eks. vælge mellem den voldsomme Air Max 720 sål og den mere klassiske Air Max 95.

Lige netop denne model vil kun være tilgængelig i en enkelt uge fra d. 15. april til d. 22. april 2019.

Med det nye Nike By You får du mulighed for at zoome ind på detaljer i skoen og også lynhurtigt rendere en 3D udgave af skoen som let kan deles med vennerne.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.