Design dine personlige Nike Dunk High By You

Nike Dunk High By You er kommet i sortiment i Nike Store. Som vi har set det tidligere med Nike Dunk Low By You kan de i nogen perioder stå som udsolgt, men dukke op igen med kort varsel. Derfor bør du holde øje med denne side for seneste nye status på skoene.

By You modellerne er som du nok ved de sko hvor du selv kan sammensætte et design og derved lave et par sko der bliver unikke og tilpasset lige efter din smag og behov.

Design dine egne Nike Dunk High By You

Når du designer dine egne sko kan man vælge forskellige fremgangsmåder. Nogen prøver sig bare frem og ender efter et stykke tid ud med et resultat de er glade for. Andre tager inspiration i andre sko-modeller der allerede er releaset og lader sig inspirere den vej igennem.

Vi har kigget lidt nærmere på mulighederne for valg af farver og materialer og kan her præsentere dig for 6 skarpe designs du kan lade dig inspirere af, hvis du skulle få lyst til det.

Køb dine Nike Dunk High By You i Nike Store!

Nike Dunk High By You

Som du kan se har vi leget lidt rund med både farver og materialer. Du har blandt andet mulighed for at vælge forskallige paneler på skoen i hhv. læder og ruskind.

Nike Dunk High By You

Et godt mix af materialerne kan også være med til at skabe et mere fuldendt design.

Nike Dunk High By You

Køb dit Nike gear her

Vores personlige go-to Nike forhandlere er, Nike Store, Naked, Size? og JD Sports for at nævne et par stykker.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.