Converse introducerer Chuck Taylor All Star Play Lite CX til børn

Converse lancerer nu deres første letvægtssko til børn. Converse Chuck Taylor All Star Play Lite CX, der er en slip-on model, som bliver tilgængelig fra 1. marts. For første gang er Converse’s CX-skum polstring, der er kendt for sin komfort, tilgængelig i en børnevenlig model, der kombinerer komfort hele dagen og nem på- og aftagning. Dette sikrer mere leg og mindre tid til at snøre skoene.

Komfort hele dagen med Converse Chuck Taylor All Star Play Lite CX

Skolens ventilationshuller er strategisk placeret for at lade små tæer ånde, mens den lave skæring og åbne design gør det nemt for børn at glide fødderne i og komme afsted. Chuck Taylor All Star Play Lite CX er også nem at rengøre med vand.

Converse har med vilje designet denne sko til at være holdbar og dække hele foden, hvilket gør den anvendelig fra skole til legeplads og udendørs eventyr. Den lancerer i tre levende farvekombinationer: Dandy Lion, Fuchsia og Obsidian. Yderligere farvekobinatiner forventes at lancere i april 2024.

Det farverige udvalg af Converse Chuck Taylor All Star Play Lite CX

Converse Chuck Taylor All Star Play Lite CX til børn

Chuck Taylor All Star Play Lite CX bliver lanceret den 1. marts på Converse.com og hos udvalgte forhandlere.

Sneakeren er ikke kun stilfuld men også praktisk, hvilket gør den til det perfekte valg for den moderne, aktive ungdom. Med sit lette design og behagelige pasform er den ideel til børn på farten, og dens nemme rengøringsmuligheder gør den til en favorit blandt forældre.

Børn leger glad i deres Converse Chuck Taylor All Star Play Lite CX sneakers

Med Converse Chuck Taylor All Star Play Lite CX får børnene en sko, der ikke holder dem tilbage, men som lader dem udforske verden med komfort og stil. Denne innovative sneaker repræsenterer en ny æra af børnesko, hvor funktionalitet møder mode på en måde, der appellerer til både børn og forældre. Det her kan vel betegnes som Converse’s version af et par Crocs.

Hvis du er vild med Converse sneakers skal du huske at holde øje med vores store sneaker release kalender. Her kan du holde fingeren på pulsen blive opdateret med kommende sneakers. Du kan også bruge kalenderen som et arkiv eller opslagsværk om du vil, hvis der er en specifik, ny som gammel, sneaker du søger informationer om.

Hvis du er på udkig efter sneakers til børn/unge kan det være vores indlæg om 10 fede sneakers til din konfirmation har din interesse.

Køb dit Converse gear her

Du finder altid en godt udvalg af Converse produkter hos nedenstående forhandlere.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 25%

I NIKE STORE

Rabatkode: SUN24

Gælder ikke nedsatte varer og ved køb over 370 DKK.

bestil inden 27. maj kl. 9.00