Adidas Ultra Boost 4.0

Adidas Ultra Boost 4.0

Adidas Ultra Boost løbeskoen er blevet hvad man må betegne som en moderne klassiker selv om den kun har få år på bagen. Der er længe gået rygter om at Adidas Ultra Boost 4.0 modellen skal være lige på trapperne. Det er dermed 4. generation af løbeskoen vi nu skal kigge nærmere på.

Udviklingen fra version 3.0 til 4.0 er bl.a. en ny måde at væve Primeknit overdelen på, samt at cagen på 4.0’eren ikke er transparent som det var på 3.0’eren.

De fleste af de viste colorways releaser hos forhandlere som Adidas, Rezet Store, Zalando, Andsneaks, Caliroots, The Good Will Out, Afew Store og 43einhalb.

Klik dig ind på de enkelte modeller og se flere billeder samt release info.

Hvis du endnu ikke har stiftet bekendskab med Ultra Boost skoene kan vi kort fortælle hvad der gør disse sko så specielle. Primeknit overdelen giver dig en tætsiddende og samtidig meget åndbar sko. Boost mellemsålen sammen med Continental sålen giver dig muligvis den bedste stødabsorbering på markedet. Uanset om du skal bruge skoene til løb, eller hverdagsbrug er det her komfortabelt ud over alle grænser.

Adidas Ultra Boost 4.0 Releases