Adidas Rui Zhou Kollektion

Inspireret af dans og designet for komfort, fejrer adidas Rui Zhou kollektionen kvindens form i bevægelse. Denne kollektion er en sammensmeltning af adidas’ sportslige DNA og Rui Zhous unikke stil, der tilbyder otte markante livsstilsprodukter, herunder en bodysuit, en nederdel med sidesplit, en kjole og de nye AVRYN sko.

Oplev adidas Rui Zhou kollektionen, hvor dans og komfort smelter sammen for at hylde kvindens form i bevægelse – tilgængelig nu.

Fra den 1. marts er adidas Designed by Rui Zhou kollektionen tilgængelig i udvalgte butikker og online, hvor den inviterer kvinder til at udtrykke sig frit og med stil.

I dag markerer adidas lanceringen af deres samarbejde med den anerkendte kvindetøjsdesigner Rui Zhou gennem deres adidas Designed by Rui Zhou 2024 forår/sommerkollektion.

En model bærer adidas Rui Zhou bodysuit, der fremhæver kvindelig styrke og finesse.

Den nye kapselsamling præsenterer Zhous berømte signaturstil med stofmanipulation og iøjnefaldende udskæringer, der har opnået en fanbase blandt nogle af de største navne inden for musikkulturen. Samlingen integrerer rytme, stil og komfort i otte slående og dynamiske stykker, hver især designet til at hylde kvindens form, enten som et statement piece eller som lag-på-lag for komfort med en stilfuld kant.

Detaljeret visning af adidas AVRYN sko fra Rui Zhou kollektionen med metallisk hæl.

De ni statement stykker præsenteres i pastelfarver for foråret eller i klassisk sort og hvid for et monokromt look. Blandt de fremtrædende stykker er adidas Designed by Rui Zhou kjolen og Rui Zhous fortolkning af adidas AVRYN skoen, som begge symboliserer et ægte partnerskab mellem de to mærker.

Rui Zhou udtaler sig om samarbejdet og understreger, at bevægelsesfrihed er kernen i kollektionen, som kombinerer signaturudskæringer og lagdeling med adidas’ sportstøj for at skabe beklædningsgenstande, der er nemme at bære, men med attitude. Kollektionen fejrer kvindens form i alle dens facetter og opfordrer fællesskabet til at omfavne bevægelsens blidhed og delikatesse, mens de fejrer imperfektion og skrøbelighed i hverdagen.

Tim Smeets, senior produktchef hos adidas, deler sin begejstring for samarbejdet, som er rodfæstet i Rui Zhous inspirerende arbejde. Kollektionen, der er inspireret af bevægelse og kreativitet, tilbyder fællesskabet en ny måde at udtrykke sig på.

Adidas Designed by Rui Zhou kollektionen er nu tilgængelig og inviterer til en ny form for udtryk og stil.

Køb dit Adidas gear her

Vores personlige go-to forhandlere er, Adidas, Naked, Size?, JD Sports, End Clothing og 43einhalb for at nævne et par stykker.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.