Adidas NMD R1 V2 - Den nye generation

Adidas NMD R1 V2 – Den nye generation

Har du set at de helt nye Adidas NMD R1 V2 er landet på hylderne i de danske sneakerbutikker? I dette indlæg stiller vi skarpt på netop denne silhouet og kigger nærmere på de nye features V2’eren er blevet udstyret med.

Tilbage i 2016-17 var Adidas virkelig på toppen, og det skyldtes blandt andet deres massive satsning med NMD modellerne. En simpelt designet sko med fantastisk komfort, stærkt bakket op af nogen stærke collabs med de største brands og designere i sneaker-verdenen. Den seneste tid har der ikke været så meget fuzz omkring silhouetten, og Nike har samtidig overtaget førertrøjen og kan for tiden præsentere de mest hypede releases.

Du kan købe de sneakers hos forhandlere som JD Sports, Adidas og vi kan nok også forvente at de lander hos Rezet Store.

Adidas NMD R1 V2 Vs Originalen

Nu er Adidas dog klar til at tage kampen op igen, med den nye generation – Adidas NMD R1 V2 silhouetten.

Ved første øjekast ligner Adidas NMD R1 V2 meget sin forgænger Adidas NMD R1, der er dog alligevel en del forskelle som vi ikke skal undlade at kigge nærmere på.

Adidas NMD R1 V2

Overdelen på den nye Adidas NMD R1 V2 ser ud til at ligge meget tæt op ad den tidligere version, og tak for det. Der er jo en grund til at komforten var så god i den originale version. Dejligt at man har beholdt de gode features. Mon også vi kan forvente at se udgaver hvor Primeknit teknologien kommer i spil – vi kan da krydse fingre.

Noget af det mest iøjnefaldende ved NMD silhouetterne er de plastik elementerne der bryder Boost mellemsålen. Disse ser du naturligvis også på V2’eren, men i en lidt anden udformning. Den bagerste er meget mere markant og har for første gang fået en reel funktion. Nu bruges den nemlig til at fæstne den nydesignede heel tab. Efter min mening en klar forbedring til den strittende version vi så på den tidligere udgave. Denne er naturligvis udstyret med Adidas tagline’en ‘The brand with the 3 stripes’.

Adidas NMD_R1 V2

Boost mellemsålen på V2’eren ser umiddelbart ud til at have præcis samme størrelse som på originalen. Som du kan se på billederne længere nede har man dog eksperimenteret lidt mere med brug af multifarvede såle, hvilket giver nogen helt nye designmæssige muligheder.

Adidas NMD_R1 V2

En detalje der kan virke ubetydelig men som efter min mening er en kæmpe opgradering er snørebåndene. Nu har vi fået de runde robe laces som giver skoen lidt mere kant og endnu et designelement at lege med. Super lækkert.

Adidas NMD_R1 V2 – De nye colorways

Du kan købe de nye colorways hos forhandlere som JD Sports, Adidas og vi kan nok også forvente at de lander hos Rezet Store.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

Black
friday

Rabatkoder & TILBUD på
sneakers & Streetwear

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.