SNEAKERHEAD

Frederik Thorndahl

Et af de sneakerheads der virkelig skiller sig ud på den danske sneakerscene opå Instagram er Frederik Thorndahl. Hans billeder er let genkendelige, kreative og med æstetikken i i højsædet. Frederik poster ofte og er ikke nærig med at dele billeder af sine mange Air Max 1 og Air Max TN fra samlingen.

Læs mere om Frederiks passion for sneakers lige her.

Sneakerhead: Frederik Thorndahl

Hvad er dit seneste køb?

Det er en Nike Air Max Plus Sherbert. Der hakker af i de fleste af mine TN bokse, fed farve fade, sort/hvid sål og en klar toe cap. Fantastisk sommer par! 2021 er generelt startet med nogle vanvittige TN releases. Bla. også Tiffany parret som er helt vildt.

Sneakerhead: Frederik Thorndahl

Favoritten i din samling lige nu?

Har ikke EN favorit, har mange! Er meget glad for min Air Max 1 Elephant, men mindst lige så glad for Air Max 1 Masters og mine TN Free. For ikke at nævne mine Air Max 1 Jewel University Blue og mine Size? x Air Max 1 ‘Dawn’.

Sneakerhead: Frederik Thorndahl

Har du en grail?

Lige nu har jeg ikke en decideret grail. Men vil rigtig gerne have fingrene i et par Air Max 1 Jewels Emerald Green og et par Size? x Nike Air Max 1 Safari. Så hit me up hvis du har dem i en størrelse 41/42 haha!

Sneakerhead: Frederik Thorndahl

Er der nogen danske profiler på IG du er særligt inspireret af?

Klart @busterhede, en ægte guttermand med en sindsyg samling og altid skarpe skud. Ellers @j.kjerulff som virkelig har styr på sneak, sok og bukse match, tager nogle virkelig lækre skud.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 25%

I NIKE STORE

Rabatkode: SUN24

Gælder ikke nedsatte varer og ved køb over 370 DKK.

bestil inden 27. maj kl. 9.00