SNEAKERHEAD

Camilla Schmidt

Hvis du er interesseret i sneakers, og det er du jo nok, så er du måske stødt på Camilla Schmidt på de sociale medier. I hvert fald har Camilla været aktiv på Instagram i et stykke tid og er nu også startet op på TikTok hvor det går helt forrygende. På kort tid har Camilla på profilen @camillaschmidt1 opnået at få over 88.000 følgere og modtaget flere millioner likes på hendes sneaker-relaterede indhold.

Vi hev fat i Camilla for et lille interview over Instagram og resultatet kan du læse her.

Den sporty type

Min interesse for sneakers har nok altid været eksisterende så længe jeg kan huske, eftersom jeg altid har været lidt af en tomboy. Jeg dyrkede ret meget sport da jeg var lille, og har derfor ikke gået i andet end sportssko. På daværende tidspunkt omhandlede det primært om Nike free løbesko, og jeg havde mere eller mindre alle farver. Jeg vil tro at jeg omkring i 2009/2010 skiftede løbeskoene ud med et par rigtige sneakers, og derefter blev interessen bare større og større.

Jeg kommer bestemt ikke fra en “forkælet” familie, så ligesom så mange andre, så måtte jeg købe mine sneakers selv. Så omkring 2010/2011 begyndte min købelyst for alvor at sparke ind.

Sneakerhead: Camilla Schmidt

Seneste sneakerkøb

Mit seneste sneaker køb er faktisk ikke til mig selv, men min lille nevø. Jeg fandt et par Jordan 1 “university blue”. Hans moster har dårlig indflydelse på ham.

For mit eget vedkommende har jeg ikke været så heldig. Som så mange andre, så struggler jeg lidt med at få lige netop de par jeg gerne vil have. Så mit seneste køb har været et par Huarache x stüssy, da de releasede. Og det er bestemt ikke et par jeg klager over!

Svært at fremhæve en favorit

Jeg kan umiddelbart ikke vælge et favorit barn i min samling. Jeg vil altid have et helt specielt forhold til mine Jordan 11 “bred”. Det eneste par jeg har doublet up. Udover det, så er jeg KÆMPE fan af farven blå. Så mine Jordan 1 “UNC patent/blue chill” og mine Jordan 4 “military blue”. Samt mit første par Jordan 1, nemlig Jordan 1 “Chicago”. Jeg skifter ofte mening, og i næste måned har jeg sikkert en ny favorit.

Jeg har et særligt forhold til alle mine sneakers, hvilket gør det svært at sælge, da hvert par har sin historie. Gode som dårlige.

Listen af grails er lang

Jeg har ikke én grail, jeg har MANGE. Jeg betaler meget sjældent resell priser. Jeg har nok 3 par ud af dem alle sammen, som jeg har måtte betale resell for, så der er selvfølgelig mange som jeg gerne vil have fat i, men som jeg bare ikke vil betale prisen for.

Jeg er passioneret omkring sneakers, men måske lidt mere på en low key måde. For at the end of the day, så er det “bare” et par sneakers – og ikke en investering for mig, da jeg har tænkt mig at gå i mine sneakers. Så meget at de cracker, bliver beskidte og til sidst helt slidt op. Måske først om mange år, men til den tid vil prisen næppe stige af at jeg har gået for meget i dem. Jeg sammenligner tit prisen på den bestemte sneakers, med en rejse. For jeg er bestemt også en traveller med STORT T! Jeg skelner mellem at bruge penge på sneakers til retail og rejser.

  • Jordan 1 “UNC”
  • Jordan 1 “TOP 3”
  • Jordan 1 “LA to CHI”
  • Jordan 11 “Cool Grey”
  • Jordan 4 OW “Sail”
  • Jordan 4 union “Guava”
  • Jordan 4 x Olivia Kim
  • Jordan 6 “Infared”
  • Yeezy wave runner (eneste par yeezy jeg vil eje)
  • New Balance x Salehebembury

Hvem skal vi følge?

@rebeccahyldahl – min ældste sneaker veninde i gamet, @sherlinaym og @sallyssneakers.

Det er 3 kvinder jeg har fulgt på deres rejse siden start, samt siden jeg selv begyndte

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.