SNEAKERHEAD

Amalie Foss

Amalie Foss er næste levende billede i rækken af danske sneakerheads som vi gerne vil lære lidt bedre at kende. Amalie er fantastisk til at style sine sneakers og har en æstetisk sans ud over det sædvanlige.

Måske kender du allerede Amalie’s billeder selv om du måske ikke følger hende på Instagram. Amalie er uddannet i medieproduktion på Multiplatform, Storytelling & Production (VIA University College). Gennem sin uddannelsen var hun i praktik hos Rezet Sneaker Store i deres content afdeling. Her fik hun et godt indblik i branchen og lærte rigtig meget. I dag arbejder Amalie som freelancer og kan selv håndtere en produktion fra A-Z. Amalie har instrueret flere kampagner for PUMA, USA hun med god grund er enormt glad og beæret over at arbejde sammen med

Sneakerhead: Amalie FOss

Læs med her når vi med et par simple spørgsmål giver et lille indblik i Amalie’s interesse for sneakers.

Hvordan/hvornår startede din interesse for sneakers?

Jeg begyndte at få øjnene op for det i gymnasiet og begyndte meget naturligt at “nørde” det mere end tidligere. Jeg fandt stor glæde i at opdrive sneakers der var svære at få fat i. Derefter i mit sabbatår fik jeg arbejde i en Foot Locker og her var der mulighed for at “nørde” det endnu mere med mine nye kollegaer. Det har været en meget naturlig sti ind i den her verden siden da.

Amalie Foss

Hvad er dit seneste køb?

Jeg køber faktisk ikke så mange sneakers længere, som jeg har gjort. Jeg er tror at jeg har “været i gamet” så længe, at man bliver mere rolig omkring det. Hvis det giver mening? Så de sidste jeg købte var Yeezy 700 V3 Safflower i November.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 25%

I NIKE STORE

Rabatkode: SUN24

Gælder ikke nedsatte varer og ved køb over 370 DKK.

bestil inden 27. maj kl. 9.00