SNEAKERHEAD

Sallys Sneakers

Det er rigtig fedt at se det voksende danske sneakermiljø ikke kun er domineret af fyrene.

Sneakerhead: Sallys Sneakers

Flere og flere piger er blevet en stor del af scenen, særligt på Instagram og en af dem er Sally, fra Sallys Sneakers som virkelig giver den gas.

Her fortæller Sally om sin store passion for sneakers.

Fra Adidas til Nike

Det startede nok for alvor da jeg begyndte på uni, dengang Huarache bølgen startede. Jeg sad i læsegruppe og fulgte med i en auktion på EBay hvor jeg havde budt på et par Huarache sko. Derfra udviklede det sig endnu mere. Jeg blev betaget af Yeezy 350’eren og blev fanget af eksklusiviteten af den sko.

Jeg var nok det man ville kalde en Adidas-pige

Jeg begyndte at samle på 350’ere, som blev efterfulgt af Adidas NMD. Mit første par limited sko (udover Yeezy) var Adidas NMD x TGWO. Jeg var nok det man ville kalde en Adidas-pige. Det ændrede sig dog i 17 hvor Nike fik et massivt comeback med 97’eren og i 2018 bestod min kollektion primært af Nike klassikere: Gundams, 97’ere, AF1 x Rocafella m.v., og så tog det pludselig fat derfra. Min samling udviklede sig nærmest så hurtigt at jeg ikke selv kunne følge med.

Sneakerhead: Sallys Sneakers

Det Seneste køb

Mine seneste køb er fra On Air releasen her i April, hvor jeg har købt: La Mezcla, Seoul og London.

Favoritten Lige NU

Det er svært at udpege én sko der er min favorit, fordi det kan skifte lidt i perioder. De sko jeg nok går mest med lige nu er mine Nike P-6000 og Air Max2 ATMOS. Jeg elsker generelt sko med farver og en masse detaljer.

Mine Grails

Mine ultimative grails, som jeg nok aldrig får fingrene i, grundet en ufattelig høj resale værdi, er Off White x Nike Air Max 97 “Menta” eller Serena. Jeg vil også enormt gerne have Nike Air Max 97 x Undefeated i den olivengrønne colorway.

Foto: Eric Peng Cheng

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.