SNEAKERHEAD

Camilla Haupt Jensen

Camilla, eller bare Hauptt som vi kender hende fra Instagram har på relativt kort tid bygget sig en stor følgerskare op. Det skyldes naturligvis hendes super flotte sneaker billeder. Når man støder på billederne i sit feed er man sjældent i tvivl om at det er Camilla der står bag. Hun har et rendyrket, super clean og meget æstetisk udtryk.

Vi besluttede os for at spørge lidt ind til Camilla’s interesse for sneakers for at lære hende lidt bedre at kende.

Med på Yeezy bølgen

Til spørgsmålet om hvad der startede Camilla’s interesse for sneakers svarer hun.

“Jeg har faktisk altid haft en sindssygt stor interesse for sneakers, men jeg vil dog sige det rigtigt startede i juni 2017 da jeg købte mit første par Yeezy Boost 350 V2 ‘Zebra’. Det lykkedes mig at købe et par på Naked og jeg var helt hyped! Det var mit allerførste par limited sneakers, og jeg gik med dem hver dag.”

Hauptt

Seneste sneaker køb

Det seneste par sneakers Camilla har købt ryger også direkte ind i Hype kategorien.

“Mit seneste køb er et par Nike Air Fear Of God ‘Oatmeal’. Et par jeg har kigget på rigtig længe! Det er en sindssygt lækker sko, med virkelig lækre detaljer. Helt klart ikke det sidste par jeg kommer til at eje.”

Hauptt

Favoritten i din samling lige nu?

– Favoritten i min samling vil altid være mit par Adidas Yeezy Boost 750 ‘Grey/Gum’, men må sige mine Jordan 1 Black Toe Satin også er en god kandidat. 

Camilla Haupt Jensen

Grailen! 

Mange sneakerheads har den ene sko man bare MÅ eje – en såkaldt grail. Ikke Camilla, for hvorfor nøjes med én?

“Uh, jeg har rigtig mange! Atmos x Nike Air Max 1 ‘Elephant’, Adidas Yeezy Boost 350 ‘Pirate Black’, Bodega x New Balance 997, Off White x Nike Air Jordan 1 ‘Chicago’ må være dem jeg drømmer mest om at eje en dag.”

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.